Rakt ut i skogen

Visa karta

Kom och umgås i den härliga dalanaturen med hela familjen! Med hjälp av duktiga naturguider beger vi oss rakt ut i skogen och upplever naturen tillsammans. Vi går på djungelexpedition, besöker en mysig fäbod och gör en utflykt till vildmarken. Här är frisk luft kung och kraven minimala. Här är naturen på riktigt!

Vi upplever den sköna dalanaturen tillsammans, njuter av underbar utsikt och ger oss ut på flera guidade och lärorika utflykter. Under vistelsen finns även tid för att utforska Siljansbygden på egen hand för en dag. Det blir dagar fyllda av högkvalitativ familjetid, något att minnas för både stora och små!

INNEHÅLL:
Tre guidade skogsutflykter, besök på fäbod, lunch i fäbodmiljö, fika på utflykterna, fyra nätters logi i familjerum på mysiga Backlunds Boende mitt i dalabyn Vikarbyn. Sänglinnen och slutstädning ingår. Möjlighet finns att låna cyklar. För detaljerat program, tryck på knappen "program" nedan.

BOKNINGSBARA DATUM:
Sön 14 juni – tors 18 juni
Sön 21 juni – tors 25 juni
Sön 9 aug – tors 13 aug
Sön 23 aug - tors 27 aug

OBS! Om ni är annan familje- eller gruppkonstellation än som anges här är ni välkomna att kontakta oss direkt för bokning. Ni når oss på info@greenowltravel.com eller 073-616 11 10.

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 24820891

Avstånd fågelvägen

  • Attraktion
    Dalhalla 7 km
    Leksand Sommarland 17 km