Träna inför - Vasasvahn Sport - Skidteknikläger, vallaservice och drickaservice

Adress: Violvägen 6, 79237 Mora Visa karta

Adress: Violvägen 6, 79237 Mora

Vasasvahn drivs av fd elitaktiva skidåkaren Mattias Svahn, som idag jobbar som officiell Vasaloppscoach och sysslar helt enkelt med allt inom längdskidåkning:
Skidteknikläger - som riktar sig till alla som vill få en bra start på säsongen och vill förbättra teknik och kondition.
Det är Mattias Svahn, samt andra erfarna skidåkare som kommer att instruera på lägret, med teknik och träningstips.
Vallaservice - under alla lopp under Vasaloppsveckan. På plats i både Sälen och Mora. Vallning av både glid och fäste, efter test av den vallning som går bäst för dagen. Vallningen bestäms i samråd med Magnar Dalen, som har 25 års erfarenhet av längdskidvallning i den yppersta världseliten.

Drickaservice - En väl fungerande drickaservice är ett av de allra enklaste sätten att tjäna tid och placeringar på ett Vasalopp utan att för den delen träna mer. Fördelarna är att du tjänar tid på att inte behöva stanna på de ordinarie vätskestationerna efter banan, du får istället flaskan i farten med hjälp av drickalangare samt att du minskar risken att gå tom på vätska och energi avsevärt. Du kommer att få drygt 5 liter vätska (7 flaskor x 7,5 deciliter = 5,25 liter). Med hjälp av detta upplägg kommer du verkligt nära elitåkarnas proffsiga drickaservice.

Show more

Om denna aktivitet