Klockargården Hotell, Kultursalongen, Tällberg

Siljansvägen 456, 793 70 Tällberg

Kultursalong med plats för upp till 350 personer. Arrangemang, underhållning och evenemang med spännande innehåll. Året runt erbjuds panoramabildspel, krogshower, kabaré och konserter.
Arrangemang av program och aktiviteter såsom Mat & underhållning, Musik & teater, Bröllop & fest, Konferens & möten, Mässor & utställningar.

Ett av Siljans populära upplevelsehotell med en mångfald av aktiviteter, kultur & nöjen. Dalamiljö kring trevliga gårdstun med dubbelrum, familjerum, sviter och konferenslokaler. Weekendpaket, nöjeshelger och sköna helger med kurbad och SPA-behandlingar.
Välbesökt restaurang och uteservering med sommarluncher, à la carte och egen Bagarstuga. Hantverksgård med utställningar och Nostalgibilar.
Köket erbjuder såväl klassiska som moderna smakupplevelser med många lokala delikatesser. Lokalproducerat och ekologiskt efter säsong. Här finns också en egen Bagarstuga med café och soppluncher.

Kontaktinformation

Information

Telefon
46 0247-502 60

Evenemang på denna arena

Tällberg

Från 425 SEK

Arena/Plats: Klockargården Hotell, Kultursalongen, Tällberg Kategori: Musik och dans, Teater, show, festival
Succéshowen till filmaktuella Ted Gärdestad där ni får uppleva historien live från början till slut med brodern Kenneth Gärdestads egna ord framfört av Johan Eriksson och PartyPolarna från Västerdalarna.
Himlen är oskyldigt blå - Hyllningsshow till Ted Gärdestad

Tällberg

Från 740 SEK

Arena/Plats: Klockargården Hotell, Kultursalongen, Tällberg Kategori: Mat, Musik och dans, Teater, show, festival
En humorspäckad krogshow med radiorösten Mats Ingels och hans gäst Billy Opel som blivit något av en ikon för Dalarna med låtar som "Ta mig hem till Dalarna igen". Mats leder showen med sin humor, nyfikenhet och musikaliska erfarenhet.
Ingels Hörna med Billy Opel

Tällberg

Från 145 SEK

3 Mar 2018
Arena/Plats: Klockargården Hotell, Kultursalongen, Tällberg Kategori: Musik och dans, Teater, show, festival
Tid: 18:00
Sportlovets höjdpunkt, en rolig showkväll med kända figurer som Baloo, Mowgli, Pumba, Vaiana m fl som sjunger och showar för barn upp till 12 år.
Barnens showkväll
Visa alla föreställningar/tillfällen

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ