Dalhalla - Encore

Område: Rättvik
Arena/Plats: Dalhalla
Kategori: Musik och dans

Från 290 SEK

Encoren är den musikaliska efterrätt som både sångare och publik längtar till. Två av Sveriges mest uppskattade operasångare, Rickard Söderberg och Matilda Paulsson, ger konsert fyllt med nummer som alla älskar.

Encoren efter en konsert är den musikaliska efterrätt som både sångare och publik längtar till, och det finns få saker som är så uppfyllda av lust och glädje som extranumret. När två av Sveriges mest uppskattade operasångare, Rickard Söderberg och Matilda Paulsson, ger konsert så är det fyllt med dessa extranummer som vanligen inte ges plats i det ordinarie konsertprogrammen, men som alla älskar.

”Detta är vår Guilty Pleasure” säger Matilda Paulsson.

De kastar sig mellan genrer och röstfack, för när extranumret väl kommer upphävs operavärldens vanliga regler och allt är tillåtet, och dessa undanskuffade nummer kan upphöjas till huvudakt.

”Vissa stycken kanske inte anses tillräckligt fina. Men det är briljant musik, och varje gång jag o Rickard sjunger dessa låtar ihop efter en konsert så lyfter taket.

Porgy and Bess, Glada Änkan och Annie get your gun varvas med världens mest ikoniska duett ur don Giovanni; la ci darem la mano

”När jag fyllde 40 bjöd jag på en meny där alla rätter bestod av desserter, och nu ger jag ut en skiva med bara extranummer. Jag försöker bara njuta lite mer av livet helt enkelt…” avslutar Rickard.

Dala-Sinfoniettan dirigeras av Joakim Unander.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0248 - 79 72 00
E-post
info@siljan.se

Bra att veta

Prisinfo
290 - 520 SEK
Webbsida
http://www.dalhalla.se/
Evenemangslänk
http://www.dalhalla.se/Evenemang/encore/

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 18 aug 2017 19:00 - 19:00 @ Dalhalla
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ